Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek is dé Subaru dealer van Twente. Laagdrempeligheid is een sleutelwoord in het bedrijf. Met beide benen op de grond iedere klant benaderen. Dat is hoe zij samen met de klant een relatie aan willen gaan.

Bezoek de website van Autobedrijf Zuithof

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Zuithof:

Wij vonden het belangrijk dat onze web-ontwikkelaar ook verstand heeft van auto’s en autobedrijven. Autosociaal gaf ons gelijk een goed gevoel. Daarom hebben we besloten om naast een website gelijk een app te laten ontwikkelen.

Wij proberen continu in contact te komen met de klant door shows te organiseren en mensen uit te nodigen bij ons bedrijf. Zo hebben we net de Paasshow achter de rug waar heel veel mensen op af zijn gekomen. Het kopje koffie drinken met de klant, het directe contact, dat vinden wij gewoon erg belangrijk. Een app maakt het contact met de klant makkelijker. Ik ontvang vaak leuke of verraste reacties van mensen wanneer ze een felicitatie ontvangen via de app. Klanten kunnen makkelijk een gesprek starten of een foto insturen van een kapot onderdeel. Zulke contactmomenten dragen bij aan de relatie met onze klanten.

We zijn een laagdrempelig bedrijf wat dicht bij de klant staat. Sommige mensen zijn al meer dan 40 jaar klant en onze monteurs zijn ook al jarenlang in dienst. In de uitstraling van onze app en website komt dit ook naar voren. Deze zijn duidelijk en overzichtelijk. Alles is makkelijk te vinden.

Wel zien we dat het aantal bezoekers in de showroom daalt. Mensen kijken eerst online naar een auto en komen pas in de showroom als ze al een keuze hebben gemaakt. Daardoor wordt de verkoop ook steeds landelijker en minder regio-gericht. Dit is wennen, maar ik denk wel dat dit in de toekomst steeds belangrijker wordt. Dit heeft ook bijgedragen aan onze keuze om een app te laten ontwikkelen.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!