Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autoservice van de Zande is al 30 jaar een begrip in Esch en omstreken. Bij het moderne autobedrijf gaat persoonlijke service boven alles. Dit is de basis van het autobedrijf.

Bezoek de website van Autoservice van de Zande

Rianne van de Zande, Mede-eigenaar Autoservice van de Zande:

Bij ons autobedrijf draait alles om contact. Daarom proberen wij met al onze klanten een persoonlijke relatie te onderhouden. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Onze online oplossingen dragen hier aan bij.

Door middel van onze app bieden wij klanten de mogelijkheid om ook buiten onze openingstijden hun vragen te stellen. Klanten staan hier positief tegenover. Ze kunnen gemakkelijk een chatbericht versturen of een dashboardlampje controleren. Als autobedrijf willen wij altijd en overal klaar staan voor onze klanten, de app maakt dit voor ons mogelijk.

Dit is ook de reden dat wij recent zijn begonnen met de web oplossing van Autosociaal. We zijn al jaren tevreden over onze app, dus de keuze voor Autosociaal om onze nieuwe website te ontwikkelen was snel gemaakt.

Het is daarnaast handig om alles onder één dak te hebben. Bovendien willen wij zulke zaken zoveel mogelijk uit handen geven, zodat wij ons kunnen focussen op onze core business: onze klanten. Onze toenmalige website was behoorlijk verouderd en voldeed niet meer aan de huidige eisen. De nieuwe site speelt in op de behoefte van de klant. Ze kunnen eenvoudig een afspraak maken en de occasions bekijken. Dankzij deze online ontwikkelingen ontvangen wij vanuit heel Nederland meldingen en reacties op onze auto’s. We bereiken dus een veel breder publiek.

Bovendien kwam Autosociaal bij ons op locatie om in een dag de website te maken. Deze dag hebben wij ervaren als erg prettig en relaxed. Mede dankzij de prachtige foto’s stond er aan het einde van de dag een mooi eindresultaat!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!