Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Het streven van Autobedrijf Kesteren is altijd de verwachtingen van haar klanten overtreffen. Mede hierdoor zijn ze al 15 jaar een vertrouwde naam in Kampen en omgeving. Transparantie en klantgerichtwerken: of het nu gaat om aankoop, verkoop, onderhoud, service of verhuur!

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Van Kesteren:

Wij hebben gekozen voor Autosociaal omdat we beter contact willen onderhouden met onze klanten. De Autosociaal app is hierbij een handige tool, want wie gebruikt er tegenwoordig geen apps? Mensen raken steeds meer bekend met de app en sturen berichten via de chat en plannen werkplaatsafspraken in.

Voor ons is het makkelijk dat klanten direct een werkplaatsafspraak in kunnen plannen, zonder dat ze hoeven te bellen of mailen. Je kan altijd en overal reageren en dat vind ik het grootste voordeel van de app.

We promoten de app via visitekaartjes en een reclamebord. Daarnaast melden we bij de verkoop of oplevering van auto’s altijd dat we beschikken over een eigen app.

Wij zullen Autosociaal absoluut aanbevelen bij andere autobedrijven. De service vind ik écht goed. Ik krijg altijd snel een reactie en dat vind ik echt een pluspunt van Autosociaal. Daarnaast is het dashboard makkelijk om te gebruiken, erg overzichtelijk en netjes.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!