Meer informatie hoe wij uw autobedrijf verder kunnen helpen?

Vraag uw gratis demo aan!

Het streven van Autobedrijf Kesteren is altijd de verwachtingen van haar klanten overtreffen. Mede hierdoor zijn ze al 15 jaar een vertrouwde naam in Kampen en omgeving. Transparantie en klantgerichtwerken: of het nu gaat om aankoop, verkoop, onderhoud, service of verhuur!

Bezoek de website van Autobedrijf Van Kesteren

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Van Kesteren:

Wij hebben gekozen voor Autosociaal omdat we beter contact willen onderhouden met onze klanten. De Autosociaal app is hierbij een handige tool, want wie gebruikt er tegenwoordig geen apps? Mensen raken steeds meer bekend met de app en sturen berichten via de chat en plannen werkplaatsafspraken in.

Voor ons is het makkelijk dat klanten direct een werkplaatsafspraak in kunnen plannen, zonder dat ze hoeven te bellen of mailen. Je kan altijd en overal reageren en dat vind ik het grootste voordeel van de app.

We promoten de app via visitekaartjes en een reclamebord. Daarnaast melden we bij de verkoop of oplevering van auto’s altijd dat we beschikken over een eigen app.

Wij zullen Autosociaal absoluut aanbevelen bij andere autobedrijven. De service vind ik écht goed. Ik krijg altijd snel een reactie en dat vind ik echt een pluspunt van Autosociaal. Daarnaast is het dashboard makkelijk om te gebruiken, erg overzichtelijk en netjes.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Benieuwd naar de online oplossingen van Autosociaal?

We willen u graag meer laten weten over onze app en web oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer of vul het aanvraagformulier in. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een mail van ons met daarin een uitgebreide informatie sheet. Daarnaast nemen we telefonisch contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Met alle plezier helpen we u verder en beantwoorden wij uw vragen. Autosociaal is uw online partner!

Bel ons op: 088 90 90 888