Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Bosch Car Service Toncar is een van de meest veelzijdige autobedrijven in Zuid-Holland, gespecialiseerd in Volvo en oldtimers. Bij Toncar doen ze echt alles voor uw auto!

Bezoek de website van BCS Toncar

Autosociaal is de online partner van BCS Toncar:

Klanttevredenheid, daar doe je het allemaal voor. Om onze klanten tevreden te houden proberen we altijd bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen. Dit doen we door bijvoorbeeld gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, maar ook internet wordt hierin steeds belangrijker en groter. Daarom zijn we ook een samenwerking met Autosociaal aangegaan door een app en website te laten ontwikkelen.

We hebben in 2016 gekozen voor een eigen app om mee te blijven doen met de laatste ontwikkelingen en om de klanten iets extra’s te bieden. Als tip aan andere autobedrijven zou ik mee willen geven dat, als je voor een app kiest, je er dan ook echt voor moet gaan. Autobedrijven leven nog wel eens in de waan van de dag, waardoor je al snel te weinig tijd investeert in de app. Als je er echt gebruik van wilt maken zet er dan ook iemand op die er accuraat gebruik van maakt. Dan voegt een app echt waarde toe aan je bedrijf.

Een goede website moet snel zijn, up-to-date blijven en het gevoel van het bedrijf uitstralen. Onze toenmalige website was behoorlijk verouderd en we wilden graag een gebruiksvriendelijke, moderne website laten ontwikkelen. Omdat we met onze app al een goede samenwerking met Autosociaal hadden, hebben we met web weer voor Autosociaal gekozen.

Als ik naar de toekomst kijk zie ik dat mensen persoonlijk contact nog steeds erg belangrijk vinden en op prijs stellen. Dit geeft de klanten een gevoel van vertrouwen. Persoonlijk contact kan natuurlijk plaatsvinden via een chatbericht, maar ook de telefoon blijft een grote rol spelen. Mensen zullen altijd een relatie met je bedrijf aan willen gaan en hier is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel van.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!