Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf Tolman is al decennia lang een begrip in Drachten en omgeving. Sinds 1950 speelt Tolman een toonaangevende rol in de noordelijke automobielbranche.

Bezoek de website van Tolman

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Tolman:

We hebben de app ooit in gebruik genomen met het oog op de toekomst. We vonden het een mooie tool om klanten te ontzorgen, contactmomenten laagdrempeliger te maken en zo aan de klanttevredenheid te werken. Wie zien dan ook dat er regelmatig werkplaatsafspraken via de app gemaakt worden. Het is wel belangrijk om de app goed te promoten, want klanten gaan de app niet uit zichzelf downloaden.

Naast de app maken wij ook gebruik van de web oplossing van Autosociaal. Onze toenmalige website was ouderwets, traag en onoverzichtelijk. In tegenstelling tot onze huidige website die erg snel, simpel en overzichtelijk is. Dit zijn volgens mij zaken waaraan een goede website moet voldoen. Soms zie ik van die drukke websites met allemaal verschillende kleurtjes en dan heb ik helemaal geen zin meer om verder te kijken. Je moet gewoon in een oogopslag kunnen zien waar je naar toe moet.

Je website speelt ook een belangrijke rol bij de verkoop van occasions. 6 van de 8 occasions verkopen wij via onze site. Natuurlijk hebben we nog steeds klanten die eerst naar de showroom komen om te kijken wat ons aanbod is, maar het grote gedeelte komt binnen via het internet.

Een goede website en een laagdrempelige app dragen bij aan de service naar je klant. Ik denk ook dat wij hier ons in onderscheiden. Door verschillende mogelijkheden te bieden tot contact maak je het de klant makkelijker. In de toekomst zal het steeds moeilijker worden om klanten aan je te binden, omdat alles steeds digitaler wordt. Hier ligt voor elk autobedrijf wel een uitdaging. Autosociaal helpt ons hierbij en wij zouden hun zeker aanbevelen bij andere autobedrijven.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!