Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Al meer dan 100 jaar is Autobedrijf Tinselboer een begrip in Borne. In die jaren zijn ze uitgegroeid van een fietsenzaak tot een modern autobedrijf met een vaste klantenkring. Als klant bent u bij Autobedrijf Tinselboer geen nummer, maar een persoon.

Hugo Tinselboer, Mede-eigenaar Autobedrijf Tinselboer:

Ons autobedrijf is een echt familiebedrijf en opgericht in 1964. Eigenlijk zijn wij sinds die tijd niet anders gewend dan te werken met een papieren agenda. Offline dus. Hoewel wij op deze ‘ouderwetse’ manier te werk gingen veranderde de wereld om ons heen enorm. Dit betekende voor ons dat wij moesten omschakelen. Mensen willen tegenwoordig bijvoorbeeld online hun afspraken inplannen of op het internet onze occasions bekijken.

Onze vorige website voldeed daarom niet volledig aan de eisen van de moderne klant. Daarnaast was de toenmalige site ontwikkeld door een kennis van ons en wij willen privé en werk graag gescheiden houden. Daarom vonden we het belangrijk om met een externe partij samen te werken die beschikt over veel kennis. Een partij die ons kan assisteren met alle online ontwikkelingen. De online oplossingen van Autosociaal zijn hierbij een uitkomst.

We waren al enige tijd in contact met Autosociaal en sinds kort maken we gebruik van hun web oplossing. Onze vaste klanten reageren hier erg positief op. Vooral de nieuwe foto’s vallen goed in de smaak. Deze zijn persoonlijk en laten de sfeer van ons autobedrijf goed naar voren komen.

Maar het belangrijkste vind ik dat onze klanten gaan profiteren van de online mogelijkheden. Daarom is het goed om te zien dat we direct na de lancering al verschillende online afspraken binnen kregen. Dit was voor ons de bevestiging dat het belangrijk is om mee te gaan met de tijd en dat het daadwerkelijk werkt.

De samenwerking met Autosociaal verloopt soepel en is erg prettig. Wij zijn zelf een laagdrempelig bedrijf en spreken onze klanten aan bij hun voornaam. Het is voor ons fijn dat het contact met Autosociaal op dezelfde manier verloopt. Twee medewerkers van Autosociaal hebben de website binnen een dag bij ons op locatie gebouwd. Dit was een gezellige dag en wij konden zelf gewoon verder met ons werk. Verder is de nazorg van Autosociaal erg netjes en kunnen we altijd bij ze terecht. Dat ze ook nog eens hetzelfde accent hebben is helemaal ideaal!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!