Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Bosch Car Service Ten Hove beschikt over jarenlange ervaring en is gevestigd in Oldebroek. Ze zijn gespecialiseerd in de merken Audi, Volkswagen en Seat, maar ook andere automerken hebben geen geheimen voor de vakkundige monteurs.

Bezoek de website van Autobedrijf Ten Hove

Jaap Ten Hove, Eigenaar Autobedrijf Ten Hove:

Klanttevredenheid is de pijler van ons autobedrijf. Als lokaal bedrijf vinden wij het belangrijk dat onze service goed is en dat we dicht bij onze klanten staan. Onze website is zeker onderdeel van deze service.

Er verandert veel tegenwoordig en als autobedrijf moet je toch met je tijd mee. Zo willen onze klanten snel en makkelijk informatie vinden over ons autobedrijf. Op onze vorige website kon dit niet. Deze was verouderd en er ontbraken bijvoorbeeld goede foto’s.

Onze huidige website is modern, overzichtelijk en duidelijk. Onze klanten reageren bovendien positief op de nieuwe site! Ze kunnen eenvoudig online hun afspraak inplannen of snel ons aanbod occasions bekijken en eventueel een offerte aanvragen.

Verder was het prettig dat Autosociaal de gehele website binnen een dag kon opleveren. Er werden goede foto’s genomen en ze konden onze vragen netjes beantwoorden. Wij zouden Autosociaal zeker aanbevelen bij andere autobedrijven!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!