Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf Scheers is een universeel en onafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met auto's te maken heeft. Het is een echt familiebedrijf wat bekent staat om haar service en kwaliteit.

Bezoek de website van Autobedrijf Scheers

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Scheers:

De keuze voor een nieuwe website hebben we om meerdere redenen gemaakt. We waren niet helemaal tevreden over onze toenmalige website. Zo was deze niet helemaal responsive en straalde hij niet echt het Autobedrijf Scheers gevoel uit.

Je website is namelijk het visitekaartje van je autobedrijf. Deze moet dan ook duidelijk zijn en een goede indruk geven van wie wij zijn en wat wij doen. Zo hebben wij al 15 jaar een benzinepomp voor het pand staan, maar nog steeds zeggen bestaande klanten: ‘oh, kun je hier ook tanken?’, daarom is het belangrijk dat je zulke zaken duidelijk kunt communiceren naar je klanten.

Wat wij ook belangrijk vonden is dat je makkelijk en snel online een afspraak kunt maken. Wanneer klanten van mij ’s avonds een herinnering ontvangen voor bijvoorbeeld een APK-keuring, kunnen ze gelijk via hun telefoon of computer een afspraak inplannen. Mensen gaan gewoon steeds meer online doen, dat doe ik zelf ook.

Daarnaast stond onze toenmalige website een beetje stil in zijn ontwikkeling en is het via onze nieuwe website veel makkelijker om zaken te wijzigingen of aan te passen. Dit scheelt gewoon tijd.

Het was erg prettig dat jullie de website binnen een dag gereed hadden staan. Dit soort zaken zijn erg belangrijk, maar wij zijn de hele tijd met auto’s bezig. Daarom kom je er niet altijd aan toe.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!