Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Niehoff uit Denekamp is een klein familiebedrijf en een echte dorpsgarage. Zij geven u graag advies omtrent de aanschaf van een occasions of onderhoud aan uw auto.

Bezoek de website van Autobedrijf Niehoff

Marco Niehoff, eigenaar van Autobedrijf Niehoff:

Met Autobedrijf Niehoff beschikken we al een aantal jaar over een eigen app. Ook maken we sinds 2018 gebruik van de web oplossing van Autosociaal.

Het leek ons toentertijd een goed idee om met een eigen app te beginnen, omdat tegenwoordig iedereen alles regelt met hun telefoon. Onze klanten reageren hier erg positief op. Mensen kunnen eenvoudig onze occasions bekijken en afspraken inplannen. Ook zit er een handig digitaal schadeformulier in waar ze direct gebruik van kunnen maken. Bovendien komen we via deze weg sneller in contact met onze klanten.

De keuze voor een nieuwe website kwam voort uit het feit dat onze toenmalige site flink verouderd was. Mensen willen hedendaags snel en makkelijk aan informatie komen. Onze nieuwe website maakt dat mogelijk. Dit horen we ook van onze klanten, waar we positieve geluiden van ontvangen.

De app en web oplossingen zijn zeker van toegevoegde waarde voor ons autobedrijf. Ze helpen ons om de relatie met onze klanten te versterken. Dit maakt het mogelijk om onze klanten in de toekomst aan ons te blijven binden. De samenwerking met Autosociaal bevalt ons dan ook uitstekend!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!