Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Al meer dan 30 jaar is Auto Megens een waar begrip in Wijchen en omstreken. Het is een echt familiebedrijf en wordt momenteel gerund door Toon Megens. Na jaren erkend Mazda dealer te zijn geweest, is Auto Megens tegenwoordig officieel Service Partner van Mazda.

Bezoek de website van Auto Megens

Marie-José, mede-eigenaar Auto Megens:

In 2018 zijn we begonnen met onze eigen app via Autosociaal. Een super handige tool om de lijntjes met de klant kort te houden. Veel klanten maken gebruik van de app en ervaren het gemak om hun eigen autobedrijf altijd bij de hand te hebben. Toen we de app introduceerden ontvingen we dan ook veel leuke reacties. Mensen vinden het van deze tijd en goed bij ons passen.

De app is een extra service voor de klant en voor ons een manier om te investeren in de relatie met onze klanten. Dit is voor ons belangrijk, want zo kun je de continuïteit van je bedrijf waarborgen. Wanneer mensen tevreden zijn zullen ze ook terugkomen.

Naast de app hebben we ook onze website laten ontwikkelen door Autosociaal. Dit gebeurde binnen een dag bij ons op locatie en liep gesmeerd. Het leverde prachtige foto’s op en we zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

We vinden het belangrijk dat ons bedrijf goed gevonden wordt op het internet. Daarnaast moet de site er goed uitzien, up-to-date worden gehouden en gebruiksvriendelijk zijn. Verder moet de persoonlijkheid van ons bedrijf naar voren komen. Mensen komen tegenwoordig minder vaak naar de showroom, daarom moeten ze online al een goede indruk krijgen van ons bedrijf.

Klanten reageren positief op de nieuwe website. Ze gebruiken de site voornamelijk om occasions te bekijken, online een afspraak in te plannen of om iets te lezen over het bedrijf en wie wij zijn.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!