Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Lokhorst - Zoet is al jaren het adres voor automobilisten in de regio. Een familiebedrijf dat al sinds 1933 gevestigd is aan de rand van Elburg.

Bezoek de website van Autobedrijf Lokhorst - Zoet

Stefan van den Berg, verkoop- en marketingspecialist Autobedrijf Lokhorst - Zoet:

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Het is iets wat ons onderscheidt van de concurrentie. Daarom proberen wij met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. Onze nieuwe app gaat ons hierbij ontzettend helpen. Met de Autobedrijf Lokhorst – Zoet app hebben wij de mogelijkheid om klanten te herinneren aan bijvoorbeeld hun APK of bandenwissel. Contact via online of digitale wegen zal naar mijn mening in de toekomst alleen maar toenemen. Hulpmiddelen zoals een eigen applicatie zijn hierbij onmisbaar.

Dit geldt ook voor het aanbieden van een gebruiksvriendelijke website. Mensen willen online snel en makkelijk de juiste informatie vinden. Een logische indeling zorgt daarnaast voor een hogere conversie: mensen vinden sneller de juiste occasion, plannen online een werkplaatsafspraak in etc.

Wij zijn dan ook van mening dat de combinatie van een website en een applicatie elkaar versterken. Waarbij een website voor de conversie moet zorgen en de app wordt ingezet voor het aftersales gedeelte. Zelf vind ik het jammer dat mensen minder vaak de fysieke showroom bezoeken, maar door toch contact te zoeken met je klant werk je aan een goede klantrelatie. En dat blijft de basis van je bedrijf.

De keuze voor Autosociaal hebben wij gebaseerd op verschillende reacties uit de autobranche. We hoorden veel positieve geluiden over de combinatie tussen app en web en dat heeft ons uiteindelijk toch overtuigd. Zelf zijn wij zeer te spreken over de producten en de service van Autosociaal. Ze hebben kennis van zaken, er is persoonlijk contact en we worden altijd snel geholpen!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!