Meer informatie hoe wij uw autobedrijf verder kunnen helpen?

Vraag uw gratis demo aan!

Bij Lesscher Nissan in Hengelo (ov) bieden ze een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Ze nodigen klanten dan ook graag uit in de mooie showroom. Als officiële Nissan dealer staan ze altijd voor hun klanten klaar en proberen dan ook al aan hun wensen te voldoen.

Bezoek de website Lesscher Nissan

Autosociaal is de online partner van Nissan Lesscher:

Na wat research gedaan te hebben op het internet leek het ons een goed idee om over te gaan tot het aanschaffen van een app. Vervolgens zijn we bij Autosociaal uitgekomen.

We gebruiken de app voornamelijk voor nieuws- en pushberichten. Ook het maken van werkplaatsafspraken is een belangrijke tool. We zien dan ook zeker de toegevoegde waarde van de app.

We proberen de app ook goed te promoten, maar hier kunnen we nog zeker stappen in maken. In iets minder dan een jaar hebben meer dan 400 gebruikers zich geregistreerd dus daar zijn we tevreden over.

Wij zullen Autosociaal ook zeker aanbevelen bij andere autobedrijven en zijn zeer te spreken over de app. De klanten zijn makkelijk bereikbaar en wij denken dat dit de toekomst is. Ook de service van Autosociaal is meer dan prima.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Benieuwd naar de online oplossingen van Autosociaal?

We willen u graag meer laten weten over onze app en web oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer of vul het aanvraagformulier in. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een mail van ons met daarin een uitgebreide informatie sheet. Daarnaast nemen we telefonisch contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Met alle plezier helpen we u verder en beantwoorden wij uw vragen. Autosociaal is uw online partner!

Bel ons op: 088 90 90 888