Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Bij Lesscher Nissan in Hengelo (ov) bieden ze een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Ze nodigen klanten dan ook graag uit in de mooie showroom. Als officiële Nissan dealer staan ze altijd voor hun klanten klaar en proberen dan ook al aan hun wensen te voldoen.

Autosociaal is de online partner van Nissan Lesscher:

Na wat research gedaan te hebben op het internet leek het ons een goed idee om over te gaan tot het aanschaffen van een app. Vervolgens zijn we bij Autosociaal uitgekomen.

We gebruiken de app voornamelijk voor nieuws- en pushberichten. Ook het maken van werkplaatsafspraken is een belangrijke tool. We zien dan ook zeker de toegevoegde waarde van de app.

We proberen de app ook goed te promoten, maar hier kunnen we nog zeker stappen in maken. In iets minder dan een jaar hebben meer dan 400 gebruikers zich geregistreerd dus daar zijn we tevreden over.

Wij zullen Autosociaal ook zeker aanbevelen bij andere autobedrijven en zijn zeer te spreken over de app. De klanten zijn makkelijk bereikbaar en wij denken dat dit de toekomst is. Ook de service van Autosociaal is meer dan prima.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!