Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf Jos Bongers is aangesloten bij Bosch Car Service en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de autobranche. Zij bieden u en uw auto kwaliteit, service en garantie.

Bezoek de website van Bosch Car Service Jos Bongers

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Jos Bongers:

Wij hebben gekozen voor een website van Autosociaal, omdat we niet helemaal tevreden waren over onze toenmalige website. Vooral niet op het verkoopgebied. Twee derde van wat ik verkoop komt namelijk binnen via online en sinds we een nieuwe website hebben mogen we niet klagen over onze verkoopcijfers.

Een website moet een frisse uitstraling hebben en overzichtelijk zijn. De ‘nieuwe’ generatie kijkt tegenwoordig alleen maar op hun smartphone. Daarom moet je website ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Tot op heden krijgen we veel leuke reacties over de nieuwe site.

Om het contact met onze klanten te onderhouden sponsoren we veel lokale verenigingen. Zelf vind ik het sociale aspect altijd erg belangrijk en we hebben dan ook een trouw klantenbestand. Al merken we wel dat door het internet het moeilijker wordt om mensen te behouden als klant, doordat ze bereid zijn verder te rijden voor het kopen van een occasion. Maar doordat wij altijd bezig zijn met het onderhouden van klantrelaties, behouden wij deze mensen wel in de werkplaats voor onderhoud en dus als klant.

Ook merken we dat de jongere generatie minder binding heeft met autovervoer. Door in ons huidige klantenbestand te polsen hoe hun kinderen tegenover auto’s en het behalen van hun rijbewijs staan, proberen we te achterhalen wat er speelt bij de jeugd. Je moet je onderscheiden van andere bedrijven door middel van service en (online) bereikbaarheid, maar ook met je occasionaanbod. Daarnaast zijn we best actief met Facebook. Hier plaatsen we regelmatig berichten op en hier zien we ook veel respons op komen.

Er vinden momenteel zoveel veranderingen plaats en alles gaat zo snel, dat je niet weet wat er morgen verkoopt of belangrijk is. Daarom moet je altijd alert blijven en er bovenop zitten. Als universeel autobedrijf hebben we het voordeel dat we snel kunnen schakelen. Zowel in de werkplaats als in de verkoop.

Het was dan ook erg prettig dat jullie in een dag de gehele website konden regelen. Erg knap. Zo kon ik mij bezig houden met waar ik goed in ben: auto’s.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!