Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Johan Zomer is een begrip in Laren en omstreken. Nadat Marcel Hut in 2007 mede-eigenaar werd van het bedrijf is hij, samen met zijn vrouw Desirée, sinds februari 2018 de volledige eigenaar van Autobedrijf Johan Zomer, een echte dorpsgarage waar laagdrempelig contact met de klant centraal staat.

Bezoek de website van Autobedrijf Johan Zomer

Marcel Hut, eigenaar van Autobedrijf Johan Zomer:

Techniek ontwikkelt zich continu. Daarom moet je als autobedrijf ook met de tijd mee. Je wilt goed gevonden worden in Google en mensen moeten eenvoudig kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Vandaar hebben wij gekozen voor een nieuwe website. Deze werd bij Autosociaal in een dag ingericht en dit verliep erg vlotjes en professioneel.

Online wil je het je klanten niet moeilijk maken met ingewikkelde tabbladen en dergelijke. Tevens vind ik afbeeldingen erg belangrijk. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Aan de hand van een foto krijgt iedereen direct een indruk van je bedrijf. Dit is belangrijk, want wanneer mensen online op zoek zijn naar een autobedrijf vinden ze het belangrijk om te zien waar ze terecht komen. Ze willen zien hoe je werkplaats eruit ziet, dat hun auto goed behandeld wordt, maar ook hoe jij je aanbod presenteert. We zien dat 70/80% van de mensen die een auto willen kopen binnenkomt via het internet.

Het online zoeken naar een auto is gewoon gemakkelijk voor mensen. Ze gaan niet meer op zaterdagmiddag verschillende showrooms langs om te kijken naar een auto. Die tijd is gewoon geweest. Klanten komen eerder langs voor een praatje en een kop koffie, dan om naar een auto te kijken. Dit hebben ze namelijk al op het internet gedaan.

Met een goede website kun je jezelf als autobedrijf dan ook onderscheiden. Dit is onderdeel van de service die je biedt aan je klanten. Daarom is onze website nu ook mobielvriendelijk. De jongere generatie doet tegenwoordig namelijk alles via de smartphone.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!