Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Auto Huitink is het grootste full-service autobedrijf in de omgeving van Groenlo. Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s en verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken. Ze bieden klanten onafhankelijk advies en de best denkbare service. Persoonlijke aandacht staat bij Auto Huitink dan ook voorop.

Autosociaal is de online partner van Auto Huitink:

Dankzij jullie vertegenwoordiger kregen we een goed gevoel over de app, maar we zijn er eigenlijk een beetje blanco ingestapt, omdat we niet goed wisten wat we moesten verwachten. Uiteindelijk heeft het erg goed uitgepakt.

De app wordt voornamelijk gebruikt om reminders te versturen voor de APK of andere afspraken. Daarnaast krijgt iedereen die zich registreert in de app dezelfde of volgende dag een berichtje. Hierin worden klanten welkom geheten en verteld dat we voor ze klaar staan. Dit is een mooie beginstap in het appgebruik van de klant en vervolgens loopt het ook wel. Je ziet ook dat sommige mensen heel fanatiek zijn met de app en regelmatig chatten of foto’s versturen, maar weer anderen gebruiken het alleen om afspraken in te plannen. Erg divers dus en voor ieder wat wils.

De toegevoegde waarde van de app is dan ook echt het gemak. Voor de klant én voor ons. Mensen maken eenvoudig en snel een profiel aan. Verder hebben we het idee dat mensen veel naar de occasions kijken. Dit is namelijk lekker anoniem. En mensen doen tegenwoordig gewoon veel met de telefoon of iPad. Het contact is heel laagdrempelig. Dit is fijn voor mensen die niet zo makkelijk de telefoon pakken. Zij sturen gewoon een berichtje.

Als andere autobedrijven er naar vragen vertellen wij altijd dat we erg enthousiast over de app en Autosociaal zijn. De app is gewoon van deze tijd en mensen waarderen het wanneer je met de tijd meegaat.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!