Meer informatie hoe wij uw autobedrijf verder kunnen helpen?

Vraag uw gratis demo aan!

Autobedrijf J. Hoogterp is Ford dealer en sinds 1981 een begrip in auto minnend Zuid-Oost Friesland. Ze onderscheiden zich van andere autobedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering, maar wel met de comfort van een modern bedrijf!

Bezoek de website van Autobedrijf J. Hoogterp

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf J. Hoogterp:

Wij hebben gekozen voor Autosociaal om verschillende redenen. Zo is het systeem achter de app erg eenvoudig en handig, is er een goede prijs/kwaliteit verhouding en is het contact met Autosociaal erg prettig. De app werkt ook gewoon goed dus eigenlijk is het een totaalpakket.

Met de app willen we een platform aanbieden aan de klant om 24 uur per dag een afspraak te kunnen maken. Waardoor wij z.s.m. hierop kunnen anticiperen. Verder is het mogelijk om met één druk op de knop contact te leggen met onze klanten. Als we kunnen zien dat er een wat rustiger periode aankomt, dan sturen we d.m.v. een pushbericht een actie naar onze klanten om zo meer werk te genereren. Het is gewoon een goed middel om op een laagdrempelige manier in contact te komen met je klant.

Dat is voor ons ook gelijk de toegevoegde waarde van de app. Wij, maar ook de klanten, maken contact op een ‘Whatsapp-achtige’ manier. Zo werd er bijvoorbeeld een leenauto meegegeven aan een klant, waar later bleek dat er een scheur in de voorruit zat. Hij bracht hier ons direct van op de hoogte door een foto sturen via onze app. Een mooi voorbeeld hoe je simpel contact met elkaar krijgt en je gelijk iets kunt afspreken met elkaar.

Wij zouden Autosociaal dan ook volmondig aanbevelen bij andere autobedrijven. Het traject wordt uitstekend begeleid. Het contact is altijd erg vriendelijk en sociaal. Dit ervaren wij als buitengewoon plezierig en is iets wat echt opvalt. Naast de service beschouwen wij de app ook echt als aanwinst.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Benieuwd naar de online oplossingen van Autosociaal?

We willen u graag meer laten weten over onze app en web oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer of vul het aanvraagformulier in. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een mail van ons met daarin een uitgebreide informatie sheet. Daarnaast nemen we telefonisch contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Met alle plezier helpen we u verder en beantwoorden wij uw vragen. Autosociaal is uw online partner!

Bel ons op: 088 90 90 888