Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf J. Hoogterp is Ford dealer en sinds 1981 een begrip in auto minnend Zuid-Oost Friesland. Ze onderscheiden zich van andere autobedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering, maar wel met de comfort van een modern bedrijf!

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf J. Hoogterp:

Wij hebben gekozen voor Autosociaal om verschillende redenen. Zo is het systeem achter de app erg eenvoudig en handig, is er een goede prijs/kwaliteit verhouding en is het contact met Autosociaal erg prettig. De app werkt ook gewoon goed dus eigenlijk is het een totaalpakket.

Met de app willen we een platform aanbieden aan de klant om 24 uur per dag een afspraak te kunnen maken. Waardoor wij z.s.m. hierop kunnen anticiperen. Verder is het mogelijk om met één druk op de knop contact te leggen met onze klanten. Als we kunnen zien dat er een wat rustiger periode aankomt, dan sturen we d.m.v. een pushbericht een actie naar onze klanten om zo meer werk te genereren. Het is gewoon een goed middel om op een laagdrempelige manier in contact te komen met je klant.

Dat is voor ons ook gelijk de toegevoegde waarde van de app. Wij, maar ook de klanten, maken contact op een ‘Whatsapp-achtige’ manier. Zo werd er bijvoorbeeld een leenauto meegegeven aan een klant, waar later bleek dat er een scheur in de voorruit zat. Hij bracht hier ons direct van op de hoogte door een foto sturen via onze app. Een mooi voorbeeld hoe je simpel contact met elkaar krijgt en je gelijk iets kunt afspreken met elkaar.

Wij zouden Autosociaal dan ook volmondig aanbevelen bij andere autobedrijven. Het traject wordt uitstekend begeleid. Het contact is altijd erg vriendelijk en sociaal. Dit ervaren wij als buitengewoon plezierig en is iets wat echt opvalt. Naast de service beschouwen wij de app ook echt als aanwinst.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!