Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Heinkenszand is al ruim 10 jaar een begrip in de regio Zeeland. U kunt met alle automerken bij ze terecht, maar als liefhebber van Land Rover zijn ze in dit merk gespecialiseerd.

Bezoek de website van Autobedrijf Heinkenszand

Frank van den Berge, eigenaar Autobedrijf Heinkenszand:

We hebben gekozen voor een website van Autosociaal omdat onze toenmalige website toe was aan vernieuwing. Zo was deze niet gebruiksvriendelijk of geschikt voor mobiele apparaten. Dit is met onze nieuwe website wel het geval.

Klanten vinden het fijn als ze kunnen zien waar ze terecht komen. Ze laten toch hun auto bij je achter. Daarom moet de website een persoonlijke uitstraling hebben met mooie en duidelijke foto’s. Daarnaast is het belangrijk dat een website functioneel is. Websitebezoekers willen snel en eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken.

Tegenwoordig oriënteren mensen zich vaak eerst online voordat ze een nieuwe auto aanschaffen. Hierdoor ontbreekt soms het stukje persoonlijke contact. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze website hetzelfde gevoel uitstraalt als wanneer klanten ons bezoeken. Zo willen we klanten zowel online als offline dezelfde klantervaring geven.

Dit geldt ook voor onze eigen app. Hiermee willen we persoonlijk contact onderhouden met onze klanten. Dit gaan we onder meer doen door het versturen van herinneringen. Denk hierbij aan reminders voor de APK of een bandenwissel. Daarnaast kunnen klanten via de app met ons chatten. Zo proberen we ook online onze relatie met de klant te onderhouden.

De website en de app werden in een dag opgeleverd bij ons op locatie. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Daarnaast staat Autosociaal altijd voor ons klaar als wij vragen hebben of iets willen wijzigen. Klasse!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!