Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf Hartgerink beschikt over twee locaties met een Opel-dealerschap, een universeel autobedrijf en een eigen schadeherstelbedrijf. Hier staan ze u tot dienst door middel van vakkundig advies en de allerbeste service. Want dat is waar Autobedrijf Hartgerink voor staat.

Bezoek de website van Autobedrijf Hartgerink

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Hartgerink:

Klantrelaties worden steeds belangrijker. Vroeger bestond onze klantenkring voornamelijk uit vaste klanten, maar we merken dat dit steeds meer verschuift. Mensen zijn vaker bereid om verder te rijden voor een occasion of hun onderhoud. Dat betekent dat je jezelf moet onderscheiden van andere autobedrijven. Afgelopen jaar hebben we de Opel Klanttevredenheid Award 2017 gewonnen. Dit geeft aan dat we op de goede weg zijn, maar het kan altijd beter. We zijn dan ook altijd bezig met de vraag hoe we klanten tevreden kunnen houden.

Door middel van een eigen app willen wij in contact komen met de klant en ze aan ons bedrijf binden. Daarnaast maakt een eigen app het makkelijker om informatie uit te wisselen, zijn onze occasions inzichtelijk en blijven klanten op de hoogte met behulp van nieuws- en pushberichten.

Klanten willen tegenwoordig snel en eenvoudig contact kunnen leggen. De chatfunctie van de app is hierbij een uitkomst. Op 2e kerstdag begon een klant te chatten over een auto die ze had gezien in de app. De eerstvolgende werkdag stonden deze mensen in de showroom en hebben ze de auto gekocht. Een mooi voorbeeld over hoe het kan en hoe het moet. Verder zien we veel mensen werkplaatsafspraken maken via de app.

Daarnaast willen ook online uitstralen wie wij zijn en waar wij voor staan, namelijk kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom hebben we naast de app ook voor een website van Autosociaal gekozen. Mensen zijn tegenwoordig vaker online en zoeken dan ook naar occasions. Het is belangrijk dat dit goed wordt weergegeven op je site.

Ook was het prettig dat jullie in een dag de website op konden leveren. Zo zagen we gelijk het eindresultaat en konden we ter plekke feedback geven. Dit was erg positief.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!