Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Vos is bijna 50 jaar geleden opgericht door Otto Vos en zijn vrouw Hennie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Mark Vos en zijn vrouw Angela. Samen met monteur Marco en (schoon)vader Otto staan zij graag voor u klaar.

Bezoek de website van Garage Vos

Angela Vos, mede-eigenaar Garage Vos:

De voornaamste reden om gebruik te maken van de web oplossing van Autosociaal was dat je zelf de inhoud bij kunt houden. Het is bijvoorbeeld erg eenvoudig om zelf teksten te wijzigen of afbeeldingen toe te voegen.


Wanneer mensen je website bezoeken willen ze snel de informatie vinden die ze nodig hebben. Zoals openingstijden of een telefoonnummer. Dankzij het overzichtelijke ontwerp wordt dit op onze nieuwe site mogelijk gemaakt. Het was ook makkelijk (en gezellig) dat alles binnen een dag werd opgeleverd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.


Sinds enkele jaren beschikken we ook over een eigen app. Hier zijn we mee gestart zodat onze klanten buiten onze openingstijden een afspraak kunnen maken. Van deze mogelijkheid wordt gretig gebruik gemaakt. Daarnaast chatten mensen ook veel. Ze stellen veel vragen over het onderhoud van hun auto of willen bijvoorbeeld weten wanneer deze klaar staat om op te halen.

Contact met de klant is voor ons erg belangrijk. We willen weten wat er speelt, vooral omdat we een echte dorpsgarage zijn. Ook al doen er veel online contactmogelijkheden hun intrede, ik ben van mening dat in de toekomst het persoonlijke contact blijft. Mensen komen bij ons hun auto brengen tijdens de koffie, zodat ze aan kunnen schuiven. Dit zie ik in onze situatie niet zo snel veranderen.


Omdat we al sinds 2015 gebruik maken van de oplossingen van Autosociaal hebben we veel ontwikkelingen en updates voorbij zien komen. Alles is makkelijker en sneller geworden. Daarnaast wordt er ook echt iets met je eigen input gedaan. Ik zou Autosociaal dan ook zeker aanbevelen bij andere autobedrijven.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!