Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Vakgarage Eigenraam staat al sinds 1953 klaar voor hun klanten in Vlaardingen. In 2016 werd, na 56 jaar, besloten om te stoppen met het Peugeot dealerschap en verder te gaan als Vakgarage om de lokale klant beter te kunnen bedienen.

Bezoek de website van Vakgarage Eigenraam

Hennie Eigenraam, eigenaar Vakgarage Eigenraam:

Wij vinden het belangrijk dat onze persoonlijke identiteit naar voren komt in al onze online uitingen. Aangezien mensen tegenwoordig van alles online regelen moeten onze applicatie en website echt uitstralen wie we zijn. Dankzij de mooie fotoreportage is dat goed gelukt.

De app en website maken het voor ons mogelijk om sneller te schakelen met onze klanten. Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch om mee te gaan met deze digitale ontwikkeling. Via de app kunnen onze klanten bijvoorbeeld gemakkelijk een afspraak inplannen en worden er APK-herinneringen verstuurd. Dit is een fantastische aanvulling op ons autobedrijf en we verwachten dat dit ons veel tijd gaat besparen.

Met de oplossingen van Autosociaal willen wij inspelen op de wensen van de moderne consument. Als zij een website bezoeken willen ze meteen de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Snel, concreet en overzichtelijk. Met onze nieuwe website voldoen wij aan deze wensen.

De samenwerking met Autosociaal bevalt dan ook buitengewoon goed. Naast het ontwikkelen van de app en website, assisteren zij ons ook bij het creƫren van promotiemateriaal en e-mailcampagnes. Dat proces verloopt harstikke goed. Hieruit blijkt maar weer dat zelfs Rotterdammers en Twentenaren prima samen kunnen werken!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!