Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Ondernemer Marco Stekelenburg heeft James Autoservice de Wiers de afgelopen jaren langzaam maar zeker uitgebouwd tot een moderne, klantvriendelijke en betrouwbare buurtgarage. Aandacht voor de klant, efficiƫnt en kwaliteit tegen een scherpe prijs, dat is waar dit moderne autobedrijf uit Nieuwegein voor staat.

Bezoek de website van James Autoservice de Wiers

Marco Stekelenburg, eigenaar James Autoservice de Wiers:

Wij hebben gekozen voor de oplossingen van Autosociaal om eenvoudig (online) contact te leggen met onze klanten. Aangezien mensen steeds vaker hun autozaken online regelen willen we als bedrijf hierop inspelen. Dankzij Autosociaal staan wij nu in verbinding met onze klanten.

Zo zijn het aantal showroombezoeken de afgelopen jaren behoorlijk gedaald. Mensen hebben de mogelijkheid om vooraf al informatie online op te zoeken en hiervan maken ze graag gebruik. Daarom moet je ervoor zorgen dat online alles goed geregeld is. Je moet online goed vindbaar zijn, beschikken over de juiste uitstraling en alles overzichtelijk weergeven. Als je dit niet doet dan loop je achter de feiten aan. Onze website is nu zo ingericht dat deze voldoet aan de wensen van de klant. Dit merken we onder meer door het aantal toegenomen werkplaatsafspraken via onze website.

Bij Autocentrum de Wiers geloven we in de combinatie van online en persoonlijk contact. Daarom gebruiken we naast onze website ook een eigen app. Hiermee kunnen onze klanten eenvoudig een afspraak inplannen, storingen herkennen of occasions bekijken. Daarnaast ontvangen ze herinneringen voor bijvoorbeeld de APK. Maar ze kunnen via de app ook eenvoudig contact met ons op nemen door gebruik te maken van de chat- of belfunctie.

De oplossingen van Autosociaal werden bij ons op locatie opgeleverd. Deze dag heb ik als zeer geslaagd ervaren. Er was een goede match tussen mijzelf en Autosociaal met veel raakvlakken. Bovendien staat Autosociaal altijd voor ons klaar als wij vragen hebben of iets willen wijzigen. Op Autosociaal kun je rekenen!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!