Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf de Pijper is al bijna 40 jaar een begrip in de regio Maarssen / Utrecht. Een veelzijdig en dynamisch autobedrijf waarbij er maar één ding centraal staat: de klant.

Bezoek de website van Autobedrijf de Pijper

Alfred de Pijper, eigenaar van Autobedrijf de Pijper:

Alles in de autobranche draait om service. Dit begint al bij iets simpels als een kopje koffie. Bij deze service hoort ook een goede website. Mensen willen namelijk online een afspraak in kunnen plannen en je aanbod kunnen bekijken.

Op de site moet onze eigen identiteit naar voren komen en klanten moeten ons goed kunnen vinden op Google. Bovendien willen we onze klanten rechtstreeks naar onze occasionpagina kunnen sturen. Voorheen werden ze vaak naar sites van advertentieportalen geleid, zoals AutoScout, maar nu hebben we een unieke URL welke we kunnen delen.

We hebben tot op heden ook veel positieve reacties mogen ontvangen op de nieuwe website. Vooral over het feit dat deze nu mobielvriendelijk is. De meeste klanten bekijken je website toch op hun mobiele telefoon.

Wij proberen op alle vlakken bereikbaar te zijn voor de klant. Daarom beschikken wij naast een website ook over een eigen app. Klanten kunnen via de app afspraken maken en ze worden onder meer herinnerd aan hun APK. Het is een aanvulling op onze dienstverlening. We merken ook dat het helpt, want veel mensen vragen bijvoorbeeld offertes voor occasions aan via de app. De website en de app versterken elkaar hierin.

Zelf vind ik dit jammer, maar klantcontact verschuift natuurlijk steeds meer richting online. Wel proberen wij zoveel mogelijk te bellen en persoonlijk in contact te komen met de klant, wanneer ze bijvoorbeeld een offerte aanvragen of een vraag stellen per mail. Zo breng je ook een stukje emotie, enthousiasme en passie over naar je klanten. Daarnaast proberen wij zo snel mogelijk te reageren op onze klanten. Of dit nou via de e-mail, app of telefoon is. Hiermee onderscheid je jezelf van andere autobedrijven.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!