Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Cocar is een allround autobedrijf in Oudenbosch dat bekend staat om zijn persoonlijke aandacht, kwaliteit en het hoge serviceniveau. Als erkend ANWB Partnerbedrijf behoren zij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht actief is.

Bezoek de website van Autobedrijf Cocar

Mike van den Goorbergh, Eigenaar Autobedrijf Cocar:

De app en de website, die Autosociaal voor ons hebben ingericht, gebruiken wij voornamelijk voor het contact met onze klanten. In contact staan met je klanten is het belangrijkste wat er is. Daarom moeten we via meerdere wegen goed bereikbaar zijn. De app, maar ook de website, spelen hierin een belangrijke rol.

Naast de contactmogelijkheden kunnen klanten onze voorraad gemakkelijk inzien aan de hand van de app. Van onze klanten ontvangen wij dan ook positieve reacties. De website en de app hebben volgens onze klanten een frisse uitstraling en geven een goede indruk van ons bedrijf.

Onze toenmalige website was verouderd en aan verandering toe qua design en werkzaamheid. Klanten willen tegenwoordig snel en eenvoudig aan de informatie komen waar ze naar op zoek zijn. De website die Autosociaal voor ons heeft ingericht is erg gebruikersvriendelijk, weerspiegelt ons bedrijf en is van belang voor onze verkoop.

Wij vinden het belangrijk dat onze website en app hetzelfde naar buiten uitstralen en één geheel zijn. Autosociaal heeft hier rekening mee gehouden en beide oplossingen één en dezelfde uitstraling gegeven. Dit was voor ons een van de redenen dat wij voor Autosociaal hebben gekozen.

Daarnaast speelden wij al een geruime tijd met de gedachten om een eigen app in gebruik te nemen, toen Autosociaal op ons pad kwam. Bovendien ervaren wij de samenwerking met Autosociaal als zeer prettig. Ze komen langs op locatie om de website in te richten en geven je het gevoel dat je serieus wordt genomen.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!