Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Autobedrijf het Centrum is een echt familiebedrijf wat is gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi Seat en Skoda. Momenteel wordt het bedrijf gerund door Rob Slangen en zijn zus Corinne Slangen.

Bezoek de website van Autobedrijf het Centrum

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf het Centrum:

Wij hebben gekozen voor een nieuwe website omdat onze vorige website verouderd was. We vonden het dan ook tijd voor een moderne site met een frisse uitstraling. Een moderne website moet overzichtelijk overkomen en informatie moet makkelijk te vinden zijn. Voor ons is het belangrijk dat wij eenvoudig aanpassingen kunnen doorvoeren. Wat ik ook van belang vind is dat een website responsive is.

Een mooie, duidelijke website geeft gelijk een goed gevoel bij het bedrijf. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen binnen komen via de online showroom. Daarom zijn wij ook veel bezig met klanttevredenheid en online reviews. Deze zeggen wat over je kwaliteit en service en heeft op die manier invloed op je online uitstraling.

We hebben gekozen voor Autosociaal om hun positieve houding en kennis van de autobranche. De website is in een dag opgeleverd en werd bij ons op locatie ingericht. Dit was een erg leuke, spontane dag met het door ons gewenste eindresultaat.

Wij zouden Autosociaal dan ook zeker aanbevelen bij andere autobedrijven: makkelijk, korte lijnen en duidelijk. Autosociaal heeft zowel verstand van de online wereld als de autobranche en die combinatie is erg sterk.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!