Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Bij CatsburgRuiter wordt deskundigheid gecombineerd met een klantvriendelijke benadering. CatsburgRuiter ontzorgt u op autogebied en geeft hun klanten een eerlijk advies.

Bezoek de website van Autobedrijf CatsburgRuiter

Ronald Ruiter:

Wanneer mensen op je website terecht komen willen ze zien hoe je bedrijf eruit ziet en wie je bent. Daarom is het belangrijk om mooie foto’s te gebruiken op je homepagina. Zo maak je een goede eerste indruk. Klanten reageren ook altijd positief op onze website. We merken dat mensen het prettig vinden dat onze occasions duidelijk worden weergegeven en ons hele team op de website staat. Dit maakt het toch wat persoonlijker.

Service is bij ons erg belangrijk en de website is hier onderdeel van. Doordat mensen bijvoorbeeld online een afspraak kunnen maken bied je weer een extra optie aan je klanten. Daarom hebben wij ook gekozen voor een eigen app. We willen op meerdere fronten bereikbaar zijn. Mensen vinden dit makkelijk en contact via een app of website komt natuurlijk steeds meer.

We merken dat een deel van onze klanten nog steeds graag belt in plaats van een afspraak maakt via de app of website. Daarom proberen wij zoveel mogelijk contactmogelijkheden aan te bieden. Dit past bij ons klantvriendelijke benadering en team, wat bestaat uit een mix van oude rotten en de jonge garde.

In de toekomst zullen zaken zoals een goede website alsmaar belangrijker worden. Je ziet met zaken zoals de autoverkoop dat mensen steeds vaker op internet kijken en voorwerk doen. Dus als je het dan al niet goed voor elkaar hebt, ga je dat in de toekomst wel merken.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!