Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

"Mijn klanten en ik zijn uitermate tevreden over onze app. Het werkt geweldig! Autosociaal is een prettige club mensen om mee samen te werken. De koppeling met Car-Systems werkt ook ontzettend goed."

Autosociaal is de online partner van Autobedrijf Broeders:

Mensen doen tegenwoordig alles op hun mobiele telefoon en daar moet je op inspelen. Daarom hebben wij er voor gekozen om een app in gebruik te nemen. Hiermee willen we tijd besparen en het klanten makkelijker maken.

Klanten vinden het fijn dat ze eenvoudig en snel een afspraak in kunnen plannen. Dit merken we ook aan het aantal gebruikers. We hebben bijna 1000 actieve gebruikers in de app. Dit hebben we bereikt door visitekaartjes mee te geven aan klanten, flyers achter laten in auto’s en mensen er continu op te wijzen. Als je er niks van zegt, dan weten mensen ook niet dat je een app hebt.

De app draagt dan ook bij aan de klanttevredenheid van onze klanten. Dit is erg belangrijk, want mensen geven en lezen steeds meer online reviews. Als jij dan een stapje extra zet door gebruik te maken van een app dan val je positief op.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!