Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Brans Auto's in Oudenbosch is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Klanttevredenheid staat bij Brans Auto's voorop en u kunt bij deze garage dan ook rekenen op een fantastische service.

Bezoek de website van Brans Auto's

Rob Brans, eigenaar van Brans Auto's:

Wij hebben gekozen voor de online oplossingen van Autosociaal omdat we toe waren aan vernieuwing. Van verschillende kanten werden we erop gewezen dat we meer konden halen uit onze online mogelijkheden.

Een eis voor onze nieuwe website was dat hij beschikbaar moest zijn voor mobiele apparaten. Daarnaast moeten klanten eenvoudig bij de informatie komen waar ze naar op zoek zijn en dienen onze occasions overzichtelijk te worden weergegeven. Wanneer mensen vanuit een advertentieportaal worden doorverwezen naar onze website, zijn de occasions toch het eerste wat ze zien. Door ze op een duidelijke en frisse manier te tonen kom je betrouwbaar en netjes over.

Met onze app willen we de drempel verlagen om een afspraak te maken en contact te leggen. Mensen vinden het tegenwoordig prettiger om zoiets online te regelen en pakken minder snel de telefoon op. Bovendien is het een stukje extra service.

We merken dan ook dat alles steeds meer online gebeurt. Dit hoeft van mij niet per se, maar we merken wel dat het sommige zaken makkelijker maakt. Zo heb je bijvoorbeeld altijd afspraken e.d. vaststaan. Dit voorkomt vervelende situaties.

We zien de oplossingen dan ook echt als een aanwinst en tot nu toe krijgen we leuke en positieve reacties op onze website en de app.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!