Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Bosch Car Service Bösing verzorgt álle soorten onderhoud aan alle merken. Van een APK en een bandenwissel, tot het spoelen van uw automaatbak of het uitlijnen van uw auto. Bij Bosch Car Service Bösing in Enschede bent u aan het juiste adres.

Bezoek de website van Bosch Car Service Bösing

Margaret Bösing, mede-eigenaar Bosch Car Service Bösing:

Met onze site willen we vooral het gevoel van ons autobedrijf weergeven. Voorheen hadden we een website van Vakgarage en nu we zijn aangesloten bij Bosch Car Service, hebben we er bewust voor gekozen om de website in eigen beheer te nemen.

Naar mijn mening moet een website goed zichtbaar, eenvoudig in gebruik en informatief zijn. We gebruiken daarom ook geen uitgebreide technische verhalen, maar vertellen in duidelijke taal wat we kunnen betekenen voor de klant. Zij willen online een goed gevoel krijgen bij je bedrijf en weten waar jouw autobedrijf voor staat. Dit is met onze nieuwe website zeker geslaagd.

Naast de nieuwe site gaan we binnenkort van start met onze eigen app. Hiermee willen we het mogelijk maken voor onze klanten om nog makkelijker contact met ons te leggen. Ook is het een handige manier om zelf onze klanten een bericht te sturen. Door in contact te blijven met je klant zorg je voor een continue doorstoom binnen je bedrijf.

De samenwerking met Autosociaal bevalt tot nu toe uitstekend. De website werd op locatie binnen een dag ingericht en dit was echt super. Een erg leuke, fijne dag en door de korte lijnen kun je snel schakelen. Daarnaast vinden we de combinatie tussen de app en website erg sterk en hebben we nu alles op één plek.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!