Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Stolk Autoservice staat voor persoonlijk en adequaat. De afgelopen 10 jaar is Stolk Autoservice een toonaangevend autobedrijf geworden waar klanten worden ontzorgd in hun mobiliteit. Met een vast, jong en dynamisch team wat graag voor u de handen uit de mouwen steekt!

Bezoek de website van Stolk Autoservice

Emiel Stolk, eigenaar Stolk Autoservice:

We zijn een aantal jaar geleden bij Autosociaal terecht gekomen omdat wij altijd vooruitstrevend willen zijn. We willen onze klanten laten zien dat wij tijd en moeite investeren om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

We hebben ervoor gekozen om zowel onze website als app door Autosociaal te laten ontwikkelen. De relatie met Autosociaal bevalt dan ook uitstekend. Je wordt altijd direct geholpen en ze denken graag met je mee. Daarnaast zijn de oplossingen mooi aan elkaar gekoppeld en de integratie met ons autogaragemanagementsysteem werkt perfect.

De recente digitale ontwikkelingen vind ik echt een genot. Hiermee komt naar mijn mening het persoonlijke contact nog beter tot zijn recht. De digitale mogelijkheden maakt alles veel laagdrempeliger en klanten kunnen zelf al veel doen.

Ze hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf hun afspraak in te plannen, ook wanneer wij gesloten zijn; dit is toch ideaal? Dit is niet alleen een positieve ontwikkeling voor klanten, maar ook voor ons zelf. Het scheelt ons namelijk veel tijd.

Met de hulp van Autosociaal hebben we samen een website kunnen creƫren die bij ons past. Dit horen we van onze klanten, maar ook onze leverancier is erg enthousiast. Zij helpen ons met de marketing en volgens hen is het een moderne en duidelijke website waar je eenvoudig zaken op kunt wijzigen.

Voordat we van start gingen met de app en website waren we een beetje huiverig voor deze verandering, maar al snel zagen we de voordelen. Het is eigenlijk niet anders dan onderdelen bestellen bij de leverancier. Dit gebeurt tegenwoordig ook allemaal online. Het is gewoon een kwestie van wennen.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!