Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autoservice Diaz is een full-service autobedrijf in Almelo, opgericht in 2009 door de broers Jose en Luiz Diaz. Hier bieden zij een complete service: van onderhoud tot diagnose.

Bezoek de website van Autoservice Diaz

Luiz Diaz, mede-eigenaar Autoservice Diaz:

Een tijd terug hebben we onze website laten ontwikkelen door Autosociaal. Onze vorige site was verouderd, zowel qua design als de inhoud. We wilden graag een website die overzichtelijker en gebruiksvriendelijker was voor onze klanten. Autosociaal is vervolgens verscheidene keren langs geweest om ons meer informatie te verschaffen over hun online oplossingen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat we zijn overgestapt naar Autosociaal.


Het eindresultaat is in onze ogen perfect. Het is professioneler en door de fotografie veel aansprekender. Onze klanten zijn ook blij verrast met de nieuwe site en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Het was bovendien prettig dat alles in één dag werd geregeld. Sowieso verloopt het contact met Autosociaal erg soepel. Als er iets is kun je altijd bellen en het wordt snel opgelost. Verder is iedereen die je bij Autosociaal spreekt altijd opgewekt en vriendelijk.


Naast een website maken wij ook gebruik van de app oplossing van Autosociaal. Hiermee willen we klanten de mogelijkheid geven om eenvoudig een werkplaatsafspraak in te plannen of contact op te nemen via de chatfunctie. Verder willen we ze herinneren aan belangrijke onderhoudsmomenten zoals de bandenwissel of de APK. Mensen hebben tegenwoordig altijd hun telefoon bij de hand waardoor je ze via een app goed kunt bereiken.


Hier wordt ook al goed gebruik van gemaakt. Mensen stellen vragen over hun auto of over het onderhoud. Via de chat kunnen we hier snel op reageren. Dit is naar mijn mening ook de toekomst. Contact met de klant zal denk ik steeds vaker digitaal verlopen. Zelf vind ik dat jammer, maar je ontkomt er niet aan. Een app ontlast je hier ook in omdat mensen bijvoorbeeld automatisch worden gefeliciteerd voor hun verjaardag.


Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!