Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Opel dealer Auto Kempers is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een begrip in Aalten en de wijde omgeving. Ze hebben gekozen voor een app- en weboplossing van Autosociaal omdat ze klanten een goed inzicht willen geven wat ze als autobedrijf voor hen kunnen betekenen. Daarnaast moeten klanten laagdrempelig contact kunnen maken met het bedrijf.

Bezoek de website van Auto Kempers

Niels Kempers van Opel dealer Auto Kempers:

Met onze website willen wij onze klanten een goed inzicht geven in wat we als autobedrijf hebben en wat we kunnen. Klanten moeten laagdrempelig een afspraak in kunnen plannen en de site moet voor jong en oud toegankelijk zijn.

Bovendien moeten de occasions overzichtelijk worden weergegeven. Met onze nieuwe website van Autosociaal willen we klanten eerder naar onze online showroom trekken. We merken al binnen een paar weken dat dit doel geslaagd is. Zelf vind ik het ook een goede ontwikkeling dat mensen beter voorbereid naar de showroom komen met behulp van het internet.

Doordat ons rayon behoorlijk groot is, moeten we mensen overtuigen om die extra kilometers te rijden om bij ons een auto te kopen of hun voertuig bij ons in onderhoud te brengen. Daarom gaan we binnenkort ook van start met een eigen app, ook met het oog op de toekomst.

Met een eigen app en nieuwe website investeer je in je online aanwezigheid en dit draagt weer bij aan je serviceniveau. Zo zullen mensen nu en in de toekomst eerder voor jouw autobedrijf kiezen.

Daarnaast willen we met de oplossingen van Autosociaal ook tijd besparen. Klanten plannen nu nog veel in door te bellen, maar wanneer ze dit via de website of app gaan doen scheelt dit enorm veel tijd. Hierdoor verlagen we ook de druk op ons personeel. Daarom was het ook zo fijn dat de website al binnen een dag werd opgeleverd. Zo heb je er als bedrijf bijna geen omkijken naar en konden wij ons focussen op zaken waar we goed in zijn: auto’s verkopen en onderhouden.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!