Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Suzuki dealer Auto Cammingha is al ruim 25 jaar een begrip in Leeuwarden en omstreken. Ze hebben gekozen voor de app en web oplossing van Autosociaal omdat deze bijdragen aan de klanttevredenheid. Volgens Yke Tanja, marketingmanager bij Auto Cammingha, staat of valt je autobedrijf met een goede klantrelatie.

Bezoek de website van Auto Cammingha

Yke Tanja, marketingmanager bij Suzuki dealer Auto Cammingha:

Als autobedrijf willen we graag een stukje extra service aanbieden aan de klant. Met een eigen app zijn we makkelijker bereikbaar d.m.v. de chatfunctie en kunnen klanten eenvoudig onze huidige occasionvoorraad bekijken. Bovendien is het fijn dat er veel afspraken gemaakt worden via de app, want dit scheelt ons erg veel tijd.

We brengen onze app dan ook veel onder de aandacht bij onze klanten door ze op de voordelen te wijzen. Daarnaast hebben we een actie gekoppeld aan de app, door iedereen die voor het eerst een afspraak maakt via de app 5% korting te geven op de factuur. Zo willen we de drempel om de app te gebruiken wat lager maken.

De app draagt bij aan de klanttevredenheid en hier staat of valt je bedrijf mee. Onze klanten zijn daarom ons belangrijkste uithangbord. Verder dragen tevreden klanten ook bij aan de sfeer op de werkvloer. Dus het werkt twee kanten op.

In de toekomst denk ik dat mensen ook zullen kiezen voor het bedrijf wat een goede service biedt en transparant is in haar communicatie. Mensen willen een goed gevoel bij je bedrijf hebben wanneer ze een auto kopen.

Dit geldt ook voor je digitale showroom. Mensen komen steeds vaker binnen via je website, dus wanneer ze online geen goed gevoel krijgen bij je bedrijf, komen ze minder snel langs. Daarom moet je website duidelijk en overzichtelijk zijn. Klanten moeten met een of twee drukken op de knop datgene hebben gevonden waar ze naar op zoek zijn.

We hebben gekozen voor de oplossingen van Autosociaal, omdat het contact met jullie erg vertrouwd en transparant verloopt. Dit zijn zaken waar wij met Auto Cammingha ook voor staan. Bovendien sprak het concept van een website binnen een dag ons erg aan. Dit verliep erg prettig en soepel zodat we binnen een paar uur al een nieuwe site konden lanceren!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!