Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Willekes is een universeel autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service en de BOVAG. Autobedrijf Willekes staat voor professionaliteit, innovatie, kennis en betrouwbaarheid. Hun doel is om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto.

Bezoek de website van Autobedrijf Willekes

Ina Willekes, mede-eigenaresse van Autobedrijf Willekes:

We zijn ooit begonnen met een eigen app omdat we wilden laten zien dat we een bedrijf zijn van deze tijd en om de jeugd beter te bereiken. Maar in de praktijk blijkt het juist dat de ouderen bij ons voornamelijk gebruik maken van de app. Mensen vinden het leuk om te communiceren via een app en een afspraak in te plannen. Toevallig komt er deze week ook nog iemand kijken naar een occasion die hij via de app heeft gezien.

Een tijdje geleden hebben we ook onze website laten ontwikkelen door Autosociaal. We werden niet blij van onze oude website, omdat deze erg onduidelijk was voor onze klanten. Tot nu toe ontvangen we gelukkig louter positieve reacties over onze nieuwe website.

De website moet een potentiële koper het vertrouwen geven om bij ons een occasion te komen bekijken. Daarom moet deze representatief zijn voor ons bedrijf en betrouwbaarheid uitstralen. Dit doen we nu door te laten zien wie we zijn door het gebruik van mooie en duidelijke foto’s. We zien dat mensen bij de aankoop van een gebruikte auto het vaak nog prettig vinden om langs te komen. Dan kan de uitstraling van je website van doorslaggevend belang zijn voor de potentiële koper.

De website werd binnen een dag opgeleverd en wij konden met onze normale bezigheden aan de slag. We hebben het bezoek van Autosociaal dan ook als heel prettig ervaren. We zijn dan ook zeker tevreden met eindresultaat!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!