Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Pepers is een klein familiebedrijf en een echte dorpsgarage. Opgericht door Evert Pepers in 1973, wordt het bedrijf inmiddels al 25 jaar gerund door zijn zoons Eddy en Paul.

Bezoek de website van Autobedrijf Pepers

Eddy Pepers, eigenaar van Autobedrijf Pepers:

Via Autosociaal maakten we al een aantal jaar gebruik van onze eigen app. Toen het tijd werd voor een nieuwe website hebben we geen moment getwijfeld en ervoor gekozen om, naast de app-oplossing, gebruik te maken van de web-oplossing van Autosociaal. We vinden het een prettig idee dat onze website en app bij dezelfde partij zijn onder gebracht.

De voornaamste reden om te kiezen voor een nieuwe website was dat onze toenmalige site toe was een vernieuwing. Onze website was bijvoorbeeld niet veilig of gebruiksvriendelijk. Daarnaast willen wij natuurlijk ook op het gebied van digitale communicatie mee gaan met de huidige ontwikkelingen.

Websitebezoekers moeten snel en eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken. Daarom moet een website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn. Onze nieuwe website voldoet nu aan de eisen van de klant en heeft bovendien een frisse en persoonlijke uitstraling gekregen. We ontvangen veel positieve reacties van onze klanten. Zo vinden onze vaste klanten het erg leuk om een stukje over onze historie te lezen.

Tegenwoordig vellen mensen online al een oordeel over je bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze digitale communicatiekanalen, zoals de app en website, hetzelfde uitstralen als wanneer klanten ons bezoeken. Doordat mensen veel tijd online doorbrengen mis je soms wel het stukje persoonlijk contact. Hier komt onze app om de hoek kijken. Met de app willen wij het persoonlijk contact met onze klanten online onderhouden. Dit kan door middel van de chatfunctie of door het versturen van foto’s. Vaste klanten maken veel gebruik van de app en ervaren dit als zeer prettig.

De samenwerking met Autosociaal bevalt tot nu toe erg goed. Zo werd de website binnen een dag bij ons op locatie opgeleverd. Dit vonden wij erg prettig. Bovendien worden wij altijd snel en kundig geholpen bij vragen of opmerkingen.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!