Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf J. van Dreven levert al meer dan 50 jaar persoonlijke en deskundige service. Ze werken met een klein team van experts welke gespecialiseerd zijn in de merken Land Rover, Ranger Rover en Jaguar. Dit autobedrijf is dan ook een echte liefhebber van 4x4 terreinwagens.

Bezoek de website van Autobedrijf J. van Dreven

Johan van Dreven, mede-eigenaar van Autobedrijf J. van Dreven:

Het belangrijkste aan je website is de digitale showroom. Mensen komen tegenwoordig allemaal via het internet terecht bij je aanbod. Zelf vind ik dit een positieve ontwikkeling. Het is jammer dat je minder in contact komt met je vaste klanten, maar dit hoort gewoon bij de huidige tijd.

Je website speelt hierbij een grote rol. Wanneer je beschikt over een betrouwbare uitstraling komen websitebezoekers sneller langs voor een auto of onderhoudsbeurt. Dit geldt voornamelijk voor klanten die nog niet met ons bekend zijn. Wij zijn Landrover en Jaguar specialist en wanneer mensen op zoek zijn naar bijvoorbeeld een Landrover, willen ze zien dat een bedrijf alles netjes voor elkaar heeft. Een goed functionerende website helpt hierbij.

Een gebruiksvriendelijke en goed functionerende site is dan ook een vorm van service en dit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bieden wij altijd gratis vervangend vervoer aan en worden auto’s na een onderhoudsbeurt altijd gewassen. We merken ook dat klanten dit waarderen. Bovendien moeten websites functioneren op elk apparaat en vooral mobielvriendelijk zijn.

Wij willen uiteindelijk onze klanten erop aansturen om zoveel mogelijk online te gaan doen. Op deze manier willen we tijd besparen aan zaken als het beantwoorden van telefoontjes en het inplannen van werkplaatsafspraken. In de toekomst zal alles omtrent auto’s nog meer naar online verschuiven. Door een goede service aan te bieden onderscheid je jezelf van andere autobedrijven. Een auto is toch een stukje vertrouwen.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!