Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf Termijtelen is al drie generaties actief in Enschede als allround, full-service autobedrijf. Klanten kunnen hier terecht voor een goede, betrouwbare auto of voor betaalbaar onderhoud. Vertrouwd, persoonlijk en betaalbaar zijn de uitgangspunten die bij hun centraal staan.

Bezoek de website van Autobedrijf Termijtelen

Samen creëren we de beste customer experience!

Communicatie, daar draait het bij ons allemaal om. Het is belangrijk bij het werven van potentiële klanten, maar ook bij het onderhouden van onze bestaande klanten. En niet alleen in de showroom, maar vooral in dit tijdperk ook digitaal. Samen met Autosociaal zorgen we zowel in de fysieke showroom als digitaal voor korte communicatielijnen met onze klant. Met als uiteindelijk doel: het creëren van de beste customer experience.

Een goede customer experience kunnen we realiseren door onze communicatie af te stemmen op de klant. En dit vervolgens zo persoonlijk mogelijk te maken. Door onze klant een chatberichtje te sturen via onze eigen app als de auto klaar staat of een herinnering te sturen voor de APK-keuring, kunnen we de klant op een laagdrempelige manier bereiken. Maar ook andersom. Als klanten vragen hebben, willen ze snel de juiste antwoorden. Via de app kan de klant ons gemakkelijk bereiken.

Zo kunnen we effectief meedenken met de klant en gemakkelijk om verduidelijking vragen waar nodig. Hierdoor creëren we als het ware ons eigen een-op-een-communicatie met de klant. We merken dat zowel wij als onze klanten deze vorm van communicatie erg prettig vinden.

Met het marketingpakket van Autosociaal kunnen onze programma’s onderling afgestemd en geïntegreerd worden. Zo sluiten alle digitale kanalen naadloos aan op ons garage managementsysteem. We komen ’s ochtends aan op kantoor en alle afspraken van onze klanten staan er automatisch in. We hoeven het enkel te bevestigen. Hierdoor is de communicatie geautomatiseerd en toch persoonlijk, maar zijn we er weinig tijd aan kwijt. Dit maakt de ondersteuning bij onze klantcommunicatie nog beter, waar we erg enthousiast van worden. Samen halen we het uiterste uit onze werkdag en zorgen we voor de beste customer experience!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!