Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Autobedrijf AJO is een écht familiebedrijf, dat van vader op zoon is overdragen. Sinds 1987 mogen zij zich officieel Suzuki-dealer noemen. Bij Autobedrijf AJO ervaar je de perfecte combinatie van hoogwaardige techniek, mooie vormgeving en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bezoek de website van Autobedrijf Ajo

De focus ligt bij ons op customer centricity, zodat we de meeste waarde kunnen creëren.


Vanaf het moment van ons bestaan, is onze (potentiële) klant de belangrijkste persoon. Ze zitten in het kloppende hart van ons autobedrijf. Onze focus ligt daarom op customer centricity; onze gedachtegang, acties en processen beginnen bij de klant. Want tevreden en blije klanten zijn terugkerende klanten. Hetgeen wat voor ons toch wel de meeste waarde creëert, zit hem in de kleine dingen. Voor ons maken de kleine dingen, zoals het persoonlijke en snelle contact naar onze klant toe, het grootste verschil.

Alvorens onze klant ons autobedrijf binnen stapt, is er al zoveel gebeurd. We stemmen al onze online kanalen van Autosociaal (zoals onze website en app) en ons garagemanagementsysteem op elkaar af. Hierdoor kunnen we vlug schakelen.

Dit zorgt ervoor dat we snel onze werkplaatsaanvragen of offertes kunnen opvolgen, de klant op belangrijke momenten kunnen informeren en ze echt kunnen ondersteunen; al doen we dit thuis op de bank. Hierdoor stellen we onze klant écht centraal. De snelle manier van reageren en schakelen heeft een grote waarde voor de klant.

Autosociaal voelt als onderdeel van ons autobedrijf. Ze luisteren naar ons en doen veel met onze feedback. Onze vragen worden altijd deskundig beantwoord. Samen streven we naar customer centricity. Om dit te kunnen bereiken blijven we ons focussen op de klant, zodat we te allen tijde iets voor ze kunnen betekenen. Samen gaan we voor de tevreden en blije klant!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!