Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Ontvang gratis tips!

Bij Auto Accent is transparantie een groot goed. Zo worden alle auto's voorzien van de bijbehorende onderhoudsdocumentatie en wordt er gestreefd naar perfectie en de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Bezoek de website van Auto Accent

Pieter van Velzen, eigenaar Auto Accent:

Bij Auto Accent draait alles om transparantie. Omdat (potentiële) klanten zich tegenwoordig online oriënteren, moet onze website hier ook aan voldoen. Websitebezoekers willen snel en makkelijk bij de informatie komen waar ze naar op zoek zijn.

Dit was helaas niet het geval bij onze toenmalige website. Deze was onduidelijk en langzaam, waardoor we klanten misliepen. Erg jammer, want onze website moet bezoekers het vertrouwen geven om bij ons een occasion te komen bekijken.

Met onze nieuwe site is dit wel het geval. Hij is eenvoudig in gebruik, snel en representatief voor ons autobedrijf. Dankzij de mooie en duidelijke foto’s krijgen websitebezoekers een goed beeld van ons bedrijf. De website werd bovendien binnen een dag opgeleverd, wat een leuke ervaring en een gezellige dag was.

Het is dan ook erg prettig dat een partij als Autosociaal dit soort zaken uit handen kan nemen. Wegens de aanhoudende drukte ontbreekt het ons aan tijd en kennis om onze website up-do-date te houden. Dankzij Autosociaal kunnen wij ons focussen op onze core business: mensen blij maken met een nieuwe auto.

Naast de fijne oplevering van de website ervaren wij de service van Autosociaal als uitstekend. Er wordt snel geschakeld en ze onderhouden goed contact. Als bedrijf kunnen wij op Autosociaal rekenen!

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!