Is uw autobedrijf
klaar voor
de toekomst?

Doe de gratis test!

Automobielbedrijf A.B. Willemsen is een echt familiebedrijf waarbij gastvrijheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze hebben altijd meer dan 75 occasions op voorraad in verschillende prijsklassen, zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

Bezoek de website van Automobielbedrijf A.B. Willemsen

Autosociaal is de online partner van Automobielbedrijf A.B. Willemsen:

Tegenwoordig moet een website moet niet te druk zijn, makkelijk leesbaar en de klant aanspreken. Bovendien moet het goed duidelijk worden wie je bent en wat je doet. Daarnaast is het belangrijk dat je website geschikt is voor mobiele apparaten.

Bij onze vorige website was dit niet het geval. Dit was een belangrijke reden om te kiezen voor een nieuwe website. Verder willen we natuurlijk altijd blijven vernieuwen en met de tijd meegaan.

Zelf ben ik van de oude stempel, maar het contact verloopt steeds meer online. Dit merken we ook in onze showroom. Mensen komen steeds vaker binnen via de website.

Daarom moet je ervoor zorgen dat het complete plaatje van je bedrijf klopt en hier is een website een wezenlijk onderdeel van. Ook proberen we er online bovenuit te springen met onder meer onze online reviews.

We zijn dan ook erg tevreden met onze nieuwe website. We hebben gekozen voor een site van Autosociaal omdat jullie gespecialiseerd zijn in de automotive branche. Het heeft een nette uitstraling gekregen en het was prettig dat alles binnen een dag was afgerond. We zullen Autosociaal dan ook zeker aanbevelen bij andere autobedrijven.

Neem contact op met Autosociaal

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!

Is uw autobedrijf klaar voor de toekomst?

Uw klanten verwachten tegenwoordig een optimale gebruikerservaring via meerdere online kanalen. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Wij delen graag onze kennis over de online kansen van uw autobedrijf. Vul onderstaand formulier in, leer meer over de online mogelijkheden binnen de autobranche en kijk of uw autobedrijf klaar is voor de toekomst. Autosociaal is uw online partner!