Autosociaal is uw online partner. Wat kunnen onze oplossingen voor u betekenen?

Meer informatie hoe wij uw autobedrijf verder kunnen helpen?

Vraag uw gratis demo aan!

Wij zijn er voor autobedrijven die het verschil willen maken!

Ons bloed gaat sneller stromen als wij autobedrijven gebruik kunnen laten maken van de online mogelijkheden in de autobranche. Door autobedrijven aan te sluiten op onze app en web oplossingen zorgt ons enthousiaste team ervoor dat autobedrijven eenvoudig in verbinding komen (en blijven) met hun klanten. Sinds 2014 werken wij met een enorme passie en gedrevenheid om dit te realiseren.

Medio 2017 worden wij vertrouwd op meer dan 500 locaties, koppelen wij met alle garagepakketten en zijn we uitgegroeid tot dé online kennispartner van het autobedrijf.

Wie we zijn

Een ongelofelijke drang tot innovatie en de allerbeste specialisten op het gebied van automotive. Zo kunt u het enthousiaste team van Autosociaal het beste omschrijven.

Wij weten wat we doen en zorgen ervoor dat u onderdeel wordt van ons team. We doen namelijk alles samen en zonder uw input zijn we nergens; Autosociaal is uw online partner!

Wat we doen

Autosociaal brengt autobedrijven in verbinding met hun klant. Dit doen we door ze aan te sluiten op onze web en app oplossingen. Vormgegeven in de huisstijl van het autobedrijf of garage, maar allemaal op hetzelfde geavanceerde systeem. Op deze manier kan elk autobedrijf, dealer of garage, gebruik maken van de nieuwste en slimste technieken tegen een eerlijke prijs.

Ontdek onze oplossingen

Onze partners

Werken bij Autosociaal?

Vacatures

Bij Autosociaal kom je terecht in een enthousiast, jong en ambitieus team. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s met een passie voor hun vakgebied.

Meer informatie

Sales Agent

Autosociaal is op zoek naar jou: een ambitieuze sales agent, met de wil om van zichzelf en Autosociaal een succes te maken!

Meer informatie

Contactgegevens Autosociaal

Autosociaal
Goudstraat 17, 7554 NG Hengelo

Telefoon: 088 90 90 888
E-mail: info@autosociaal.nl

KVK: 34316599
BTW: NL8200.90.189.B.01

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Benieuwd naar de online oplossingen van Autosociaal?

We willen u graag meer laten weten over onze app en web oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer of vul het aanvraagformulier in. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een mail van ons met daarin een uitgebreide informatie sheet. Daarnaast nemen we telefonisch contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Met alle plezier helpen we u verder en beantwoorden wij uw vragen. Autosociaal is uw online partner!

Bel ons op: 088 90 90 888