Autosociaal brengt update uit voor app oplossing

Uniek design. Betere prestaties. Meer klantbeleving.

De app oplossing van Autosociaal ondergaat binnenkort een complete make-over. Snellere start- en laadtijden, gebruiksvriendelijker, persoonlijker en een nóg betere aansluiting op jouw garagesoftware. Het gebruiken van de app voelt vertrouwder dan ooit! Deze update wordt de komende maand uitgerold onder onze gebruikers.


Uniek design

Vertel jouw verhaal met het nieuwe ontwerp van onze app oplossing. Meer mogelijkheden tot personalisatie en nog gebruiksvriendelijker.


Betere prestaties

Door de verbeterde integratie met jouw garagesoftware laat je klanten nog makkelijker een afspraak inplannen.


Meer klantbeleving

Klanten gaan een relatie aan met jouw autobedrijf. Met de nieuwe functies voelt het gebruiken van de app vertrouwder dan ooit.

Haal meer uit jouw klantcontact met onze vernieuwde app oplossing!

Heb je vragen of opmerkingen over deze update? Of wil je meer weten over onze app oplossing? Neem dan contact met ons op via 088 90 90 889.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!