Uitbreiding Care-Mail koppeling

Goed nieuws! Onze koppeling met Care-Mail is uitgebreid en heeft flink wat nieuwe opties gekregen.

Het is nu mogelijk om klantgegevens tussen Autosociaal en Care-Mail te synchroniseren. Zodra je een klant toevoegt in Care-Mail zal je een melding ontvangen als er een klant met dezelfde gegevens in het dashboard van Autosociaal staat. Deze gegevens kun je vervolgens samenvoegen.
Dit gebeurt ook wanneer een klant zich registreert in jouw app. Ook dan zal je een melding in Care-Mail ontvangen.

Bovenstaande geldt voor zowel nieuwe als oude klanten. Dit betekent dat ook de app-gebruikers die niet hebben ingelogd via de ‘Mijn-Pagina’ knop van Care-Mail, maar bijv. via Facebook, alsnog kunnen worden samengevoegd met Care-Mail. Verder beperkt de synchronisatie zich niet alleen tot klantgegevens, maar geldt deze ook voor de kilometerstand!

Let wel op dat de meldingen alleen binnenkomen in Care-Mail. Heb je vragen over deze meldingen of het koppelen van klanten? Neem dan contact op met Care-Mail.

Gratis tips voor een betere klantenbinding?
Ontvang onze tips voor meer rendement!

Benieuwd naar de online oplossingen van Autosociaal?

We willen u graag meer laten weten over onze app en web oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer of vul het aanvraagformulier in. Nadat u het formulier heeft ingevuld ontvangt u een mail van ons met daarin een uitgebreide informatie sheet. Daarnaast nemen we telefonisch contact met u op om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.

Met alle plezier helpen we u verder en beantwoorden wij uw vragen. Autosociaal is uw online partner!

Bel ons op: 088 90 90 888