Autosociaal & Wincar

Making business better.

WinCar is een integrale automatiseringsoplossing van dealermanagement. WinCar is ontwikkeld door Reynolds and Reynolds, zij implementeren hoogwaardige software voor de automotive branche.

Wincar

In WinCar staat de mens in alle bedrijfsprocessen centraal. Dat levert een gebruiksvriendelijk pakket op, dat bovendien op maat is in te richten.


Bedrijven gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van personen- en bedrijfswagens kiezen met WinCar voor een volledig Windows product dat alle bedrijfsprocessen aanstuurt. WinCar is volledig geïntegreerd met alle belangrijke diensten van het RDC, zoals APK afmelden, Online Registratie Bedrijfsvoorraad en BPM.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Wincar? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!