Autosociaal & Wheelerdelta

Zet uw voorraad in de spotlights

Uw auto voorraad verdient de beste online presentatie. Of het nu gaat om occasions, demo's of nieuwe auto's. Met Wheelerdelta zijn uw advertenties altijd up-to-date én onderscheidend.

Wheelerdelta

Wheelerdelta is een voorraadsysteem voor het doorplaatsen naar occasion portals en autoverkoopsites. Het occasion beheer systeem is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden. Ook voor bedrijfsauto’s en trucks.


Met Wheelerdelta adverteert u snel en compleet op meer dan 100 occasion portals en uw eigen website. Het is eenvoudig in gebruik en biedt uigebreide mogelijkheden om onderscheidend te adverteren met rijke voertuigdata. Dankzij koppelingen met RDW en DMS-en loopt Wheelerdelta altijd synchroon met uw bedrijfsvoorraad. Verwachte voorraad kan al direct worden geadverteerd. Met de online prijskaartmodule drukt u professionele prijskaarten af.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Wheelerdelta? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!