Autosociaal & VWE

Zet uw voorraad in de spotlights

Via Mijn VWE adverteren betekent vanuit een overzichtelijk advertentie systeem voertuigen in een keer aanbieden op verschillende advertentie portals.

VWE

Door de kentekenkoppeling van VWE kunt u gemakkelijk een advertentie maken. Zodra u het kenteken invult krijgt u automatisch alle voertuiggegevens, inclusief de fabrieksopties. Vervolgens voegt u de foto’s en de vraagprijs toe, vinkt u aan op welke portals de advertentie geplaatst moet worden en uw advertentie wordt gepubliceerd. Loopt er tijdens het maken van de advertentie en klant binnen? Geen probleem, de advertentie wordt automatisch tussentijds opgeslagen.Wij bieden u graag de mogelijkheid om op alle mogelijke portals te adverteren. Vandaar dat wij elke maand nieuwe portals aan Mijn VWE toevoegen.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met VWE? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!