Autosociaal & Used Car Controller

Met zorg gemaakt voor onze gebruikers.

Het publiceren van gebruikte auto’s op webportals wordt een fluitje van een cent voor de gebruiker van dit systeem. Used Car Controller ondersteunt het adverteren van auto’s op meer dan 155 websites.

Used Car Controller

Used Car Contoller is een occasionbeheersysteem voor de professional in het autobedrijf die een of meerdere vestigingen aanstuurt. Basisfuncties zoals vrijwaren en tenaamstellen, maar ook het publiceren van gebruikte auto’s op webportals wordt een fluitje van een cent voor de gebruiker van dit systeem.


Bovendien voorziet Used Car Controller in alle relevante informatie om het gebruikte auto proces aan te sturen. Van taxatie en voorraad tot verkoop én aftersales. Vestigingsbreed, maar ook op medewerker- of kentekenniveau. Statijden, omloopsnelheid, verkoopaantallen, omzetcijfers en individuele prestaties van verkoopmedewerkers; geen vraag blijft onbeantwoord in de 24/7 analyses die je zelf kunt maken.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Used Car Controller Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!