Autosociaal & OBS

Sneller verkopen met OBS resulteert in beter marge op uw autovoorraad.

Met het occasionbeheersysteem OBS Voorraad Management van RDC wordt u een solide alles-in-één platform geboden om invulling te geven aan uw digitale omnichannel aanpak. Zo kunt u uw merkbeleving optimaal overbrengen.

OBS Voorraad Management

U adverteert met OBS op verschillende advertentieportalen. Het biedt u uitgebreide rapportagemogelijkheden, actuele voorraadlijsten, gedetailleerde voertuiginformatie voor het aanmaken van een advertentie en meer. Dankzij OBS krijgt u een beter in- en overzicht en genereert u meer leads door de inzet van het RDC omnichannel platform.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met OBS Voorraad Management? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!