Autosociaal & Plan-IT

De sleutel naar maximale productiviteit in de werkplaats.

Het belang van een efficiënte planning in de werkplaats onderkennen we allemaal, maar hoe bereiken we nou de optimale planning om efficiëntie, klanttevredenheid en klantenbinding te verhogen? Daar komt Plan-IT in beeld!

Plan IT Online

Dit product maakt het mogelijk voor uw klanten om 24 uur per dag zelf een werkplaatsafspraak aan te vragen via uw website. Plan-IT Online is een online planner die u gemakkelijk integreert in uw website. Het laat per dag de beschikbaarheid in uw werkplaats zien, die u zelf van tevoren in kunt stellen of via Plan-IT Werkplaats automatisch laat laden. De klant kan zelf een geschikte dag uitkiezen en het tijdstip van de afspraak; tijdstippen die u zelf van tevoren in kunt stellen. U ontvangt een afspraakaanvraag welke u direct kunt bevestigen of samen met de klant opnieuw kunt inplannen.


De klant is niet meer aan uw openingstijden gebonden om een werkplaatsafspraak te maken, wat uw flexibiliteit als onderneming verhoogt en ook uw klantgerichtheid en –tevredenheid ten goede komt.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met uw Plan-IT planner? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!