Autosociaal & Mailchimp

Sympathieke e-mailcampagnes die werken

Mailchimp is een innovatief marketingplatform voor kleinte tot middelgrote organisaties. Haal meer uw marketing met behulp van Mailchimp!

Mailchimp

Mailchimp biedt uw autobedrijf een complete oplossing voor uw e-mailmarketing. Mailchimp is een betrouwbaar programma met uitgebreide analytics mogelijkheden om meer uit uw e-mailmarketing te halen.


E-mailmarketing is niet alleen een kwestie van zoveel mogelijke verzenden naar een zo groot mogelijke lijst, maar de resultaten van de inspanningen en verzendingen te gebruiken om een lijst te segmenteren en heel doelgericht te mailen. Een van de onderdelen is het automatiseren van campagnes. Zo wordt de juiste boodschap verstuurd op het juiste moment.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Mailchimp? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!