Autosociaal & Klanten Vertellen

Voor betrouwbare beoordelingen

Klanten Vertellen is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. De klantbeoordelingssystemen worden gebruikt om de online reputatie van organisaties te verbeteren en te versterken.

Mobilox

Dankzij online reviews hebben consumenten meer vertrouwen in het autobedrijf en kunnen ze eenvoudiger nieuwe klanten winnen.


Online klantbeoordelingen helpen uw omzet te vergroten en rendement te verbeteren. Consumenten die meer vertrouwen hebben in een bedrijf worden sneller klant. Bovendien maakt u eenvoudig sneller het verschil ten opzichte van uw concurrent.

Informatie & support

Wilt u uw Autosociaal oplossing integreren met Klanten Vertellen? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Neem contact op

Staat u in verbinding met uw klanten?

De relatie met uw klant wordt steeds belangrijker. De manier waarop u omgaat met uw klanten bepaalt in steeds grotere mate of deze klanten bij uw autobedrijf terugkomen.

In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Uw klanten verwachten nu al dat u via meerdere kanalen bereikbaar bent. Voor veel autobedrijven is dit een uitdaging.

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis tips over klantenbinding en klantrelaties. Autosociaal is uw online partner!